Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Πάργα-Σπύρος Τσάτσης: " Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Ράπτης ενεργοποιήθηκε τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά στην εξουσία."

Τους λόγους που δεν θα κατέβει υποψήφιος με την παράταξη "άλλος δρόμος", καθώς και για την οριστική του αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο ο Σπύρος Τσάτσης , ο οποίος ανέφερε ότι έπεσε θύμα του κομματικού μηχανισμού αν και διευκρίνισε ότι δεν έχει  θέμα σε προσωπικό επίπεδο με κανέναν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να κάνει μια δεξιά στροφή και να απομακρυνθεί από την διευρυμένη ριζοσπαστική αριστερά και μιλάει πλέον για κυβέρνηση Εθνικής Σωτήριας, κάτι που στο παρελθόν απέκλειε, υπογράμμισε.

Ο κύριος Τσάτσης είπε  ότι συγκρούστηκε με τον κομματικό μηχανισμό του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ αν και όπως εκτίμησε ο κομματικός μηχανισμός έχει φτάσει πλέον μέχρι την κορυφή.

Όσον αφορά την υποψηφιότητα του Θανάση Ράπτη ανέφερε  ότι τόσα χρόνια έλειπε και ενεργοποιήθηκε τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προ των πυλών της εξουσίας και δεν θα είχε την δυναμική αν δεν τον στήριζε ο νυν Δήμαρχος Θανάσης Λιόλιος.

Τέλος ανέφερε ότι όλα τα αρνητικά των κομμάτων της αστικής τάξης έχουν μεταφερθεί στον ΣΥΡΙΖΑ για αυτό και η δημοσκοπική του επιρροή παραμένει σταθερή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου