Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ο ακροδεξιός Μάκης Βορίδης επισκέφθηκε για δεύτερη φορά το Δήμο Παργας.

  Εχει μετατρέψει τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας σε χώρο άσκησης ιδιωτικών συμφερόντων.

Μετά τον λόγο που εκφώνησε, στην εκδήλωση της Ν.Δ., όπου όπως ήταν φυσικό, ως ακροδεξιός, ο λόγος του διακρίνεται για τις εμφυλιοπολεμικές του κραυγές και τις αντικομουνιστικές του κορώνες, επισκέφτηκε και πάλι το Δήμο μας, όπου έγινε δεκτός μετά βαΐων και κλάδων από την δημοτική αρχή. Πέρασε μια βόλτα από το Κ.Υ., εκμεταλλευόμενος την αργία της Κυριακής, από το Νεκρομαντείο και γεύτηκε στην Αμμουδιά το φρέσκο ψάρι.

Φαίνεται ότι το περιβάλλον του Δήμου μας είναι πολύ φιλικό προς αυτόν σε αντίθεση με τον υπόλοιπο ελλαδικό χώρο όπου δεν τολμάει να πατήσει το πόδι του χωρίς την συνοδεία των ΜΑΤ!!!
Αναρωτιέται κανείς γιατί εμείς αποτελούμε εξαίρεση; Ίσως γιατί μπορεί να ζούμε στη χώρα των Λωτοφάγων. Ξεχνάμε δυστυχώς πολύ εύκολα ποιος είναι ο ακροδεξιός Βορίδης.

Υπέρμαχος της Μνημονιακής πολιτικής, που έχει φέρει σε απόγνωση τον Ελληνικό λαό, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και της ιδιωτικοποίησης των πάντων.

Έχει μετατρέψει τα νοσοκομεία σε χώρο άσκησης ιδιωτικών συμφερόντων.

Ο προϋπολογισμός του 2015 προβλέπει κατά 22,5% μειωμένες λειτουργικές δαπάνες για νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της χώρας, πράγμα που σημαίνει σχεδόν  πλήρη αδυναμία παροχής υπηρεσιών σε πολίτες.

Ελάχιστες προσλήψεις και διαρκής κινητικότητα του εναπομείναντος προσωπικού. Τίποτε τυχαίο. Όλα μελετημένα! Για να οδηγήσουν σε λουκέτο αρκετές μονάδες.

Ήδη   καταγγέλλει, το νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν. Πρέβεζας ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αναστολής λειτουργίας των εργαστηριακών τμημάτων.

Ο Υπουργός Υγείας των ιδιωτικών συμφερόντων άφησε ανοιχτό το ζήτημα παραχώρησης σε ιδιώτες των εργαστηριακών τμημάτων των νοσοκομείων του ΕΣΥ.

Ελπίζω να μην ξαναεμφανιστεί στην περιοχή μας. Αν όμως έχει σκοπό να μας επισκεφτεί πάλι, προτείνω στον ίδιο και στους βαστάζους του να μας ενημερώσουν για να προετοιμάσουμε εμείς τα θύματα της πολιτικής του, την υποδοχή που του αρμόζει!!!

Τσάτσης Σπύρος, συν. εκπαιδευτικός-μέλος της κίνησης «άλλος δρόμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου